Passie voor groen

Groene buitenruimte bij je bedrijf

Bij een mooi kantoor hoort een mooie bedrijfstuin. Of misschien wil je juist de omgeving van je bedrijfspand wel opfleuren met gevarieerd groen in de buitenruimte. Noordkop Groen verzorgt terreininrichting en groenonderhoud voor kantoorpanden, gemeenten, woningcorporaties en bedrijventerreinen.

Image

Uitvoering tuin- of terreinontwerp

Wij hebben een passie voor groen. Het aanleggen van een bedrijfstuin of invulling van de buitenruimte bij een kantoor of bedrijf is een uitdaging die wij graag aangaan! Heb je een ontwerp of RAW-bestek? Dan vertalen wij dat ontwerp graag naar de praktijk. En niet getreurd: ook van een kleine binnenplaats maken wij een mooie groene oase!

Heb je een mooi ontwerp?

Dan verzorgen we graag de uitvoering voor je. Onder leiding van een ervaren en gediplomeerd hovenier wordt de beplanting zorgvuldig aangebracht en het straatje gelegd. In overleg bepalen we hoe de realisatie plaatsvindt. Maken we het werk in één keer af of gaan we het plan gefaseerd uitvoeren?

Groen onderhoud

Een mooie tuin wil je natuurlijk graag mooi houden. We kunnen je het onderhoud uit handen nemen. Gazononderhoud, (biologische) onkruidbestrijding, reinigen sierbestrating, boomverzorging, vijveronderhoud, bladruimen, snoeien, onkruid weghalen, hagen knippen. Alles wat nodig is om je bedrijfstuin of groene ruimte in goede conditie te houden, kunnen wij voor je doen.

We verzorgen ook het groenonderhoud van wooncomplexen en bedrijventerrein en openbaar groen.

Onderhoudscontract

Hoe vaak je de bedrijfstuin wilt laten onderhouden, beslis je uiteraard zelf. Wil je er zeker van zijn dat je bedrijfsgroen het hele jaar door een mooi visitekaartje is voor je organisatie? Sluit dan een onderhoudscontract af met Noordkop Groen. Dan zorgen wij ervoor dat de groene omgeving van je bedrijfspand er altijd representatief uitziet.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend een afspraak maken?

Image

Vestiging Den Helder:
Van Galenstraat 131 (kantoor)
1782 EZ Den Helder

Vestiging Texel:
Spinbaan 12C (opslag)
1791 MC Den Burg